RooM 69

Where silence exists no more...
 
Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  Login  

Share | 
 

 Finntroll

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Finntroll   uto srp 31, 2007 3:22 pm



- Finski metal band, pjevaju na švedskom jeziku, jer kako kažu zvući "Troliš", prošle godine promijenili vokal (Mathias Lillmans), ove godine izdali album Ur Jordens Djup.

Finntroll je osnovan 1997. by Teemu "Somnium" Raimoranta i Jan "Katla" Jämsen-a. Prvi demo, Rivfader, snimljen je 1998. Nakon prvo demo-a drugi članovi: Samu Ruotsalainen (Barathrum, Shape of Despair i Rapture), Samuli Ponsimaa, Henri Sorvali (Moonsorrow) i Sami Uusitalo su se pridružili bendu. finska izdavačka kuća Spinefarm je bila interesovana i ugovorom je izišao album: "Midnattens Widunder" (The Monstrosity of Midnight). Kansnije, točnije 2001. godine su izdali albumJaktens Tid (The time of the Hunt).
Sljedeću godinu imali su padova. Turneje su otakazane i vokal Jämsen je bio primoren otići iz benda zbog tumora koji je imao. Nakon izdanja albuma Visor om Slutet (Songs about the End) je otišao.
U band kao vokal dolazi Tapio Wilska. Istovremeno je umro Raimoranta, osnivač benda. U alkoholiziranom stanju je pao s mosta. band se začudo nije raspao, natsavili su svirati. Mikael Karlbom je kao gitara zamjenio Raimoranta.
U 2004. band izdaje EP: "Trollhammaren" (The Troll Hammer) i album Nattfödd (Nightborn).
Januara 29, 2006, Tapio Wilska, vokal od 2003, je izbačen iz benda. Rekao je da su razlozi privatni i da ne želi o tome.
Najnoviji album "Ur Jordens Djup" (From the Depths of the Earth), je izdan u Martu, 2007. u tom je alubumu došlo do nekih prmjena kod glazbe... pojačana prisutnost rytmic gitare... itd.


Diskografija:
    Rivfader (demo) - 1997
    Midnattens Widunder - 1999
    Jaktens Tid - 2001
    Visor Om Slutet (EP) - 2003
    Trollhammaren (EP) - 2004
    Nattfodd - 2004
    Ur Jordens Djup - 2007


E sad preporućujem poslušajte Nattfodd i Midnattens Widunder... to su mi najdraži albumi, a pjemsu svakako poslušajte i pogledajte- Trollhammaren: http://www.youtube.com/watch?v=uFQet75TXMg

Vaše mišljenje o njima!?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Lemonsucker
Madman
Madman


Male
Broj postova : 426
Age : 26
Registration date : 31.07.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   uto srp 31, 2007 3:34 pm

e u tu vrstu metala se još nisam ufuro budem probao te stvari...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   uto srp 31, 2007 3:40 pm

Probaj, probaj... meni ej najdraža vrst. Kad budeš iš'o, poslušaj Trollhammaren, Wooden Pints, Beer Beer, Little Dreamer, Battle Song, Guardians of Fate, Pursuit of Vikings... i tako... to su meni najbolje pjesme te vrste!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
EXTERMINATOR
Madman
Madman


Broj postova : 497
Registration date : 31.07.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   uto srp 31, 2007 4:35 pm

imam sve albume i najbolja pjesma od svih je trollhammaren
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   uto srp 31, 2007 4:46 pm

Jesu oriđiđi?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
EXTERMINATOR
Madman
Madman


Broj postova : 497
Registration date : 31.07.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   uto srp 31, 2007 4:46 pm

da su bar,nema u nasem cdshopu!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Jerry
Patient
Patient


Male
Broj postova : 367
Age : 21
Lokacija : Osijek [t3h grad na dravi]
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 2:24 pm

:pray: :pray:
vidim i ti slušaš finntroll....precarski bend,najviše slušam također naftodd i midnattens widunder ..
što se tiče pjesama - trollhammaren,Ursvamp,Det Iskalla Trollblod,Rivfader prejebene pjesme su mi
pevaljke - Wilska,Katla pa Mathias...Mathiasu mi nekako ne pašu starije pjesme (što pjevaju Wilska i Katla)
Wilska mi je prejeben pjevač
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 2:27 pm

Meni je najbolji Wilska pa Mathias tek onda Katla. MAda su svi dobri. Wilska ima nekako najbolji trolish glas pa mi najbolji. A ova dva... hmm. Mathias mi je više kewl pa sam njega stavio na drugo mjesto.

A najbolji alubm definitivno onaj s Wilskom Nattfodd!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Jerry
Patient
Patient


Male
Broj postova : 367
Age : 21
Lokacija : Osijek [t3h grad na dravi]
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 2:30 pm

brb,meni Katla rula na midnattens widunderu...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 2:33 pm

Jerry je napisao/la:
brb,meni Katla rula na midnattens widunderu...

NA pjesmi ili albumu?

Meni je on dobar za Widunder (pjesmu) :pray:
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Jerry
Patient
Patient


Male
Broj postova : 367
Age : 21
Lokacija : Osijek [t3h grad na dravi]
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 2:33 pm

cijeli album
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 2:38 pm

ne volim taj žanr Neutral

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
EXTERMINATOR
Madman
Madman


Broj postova : 497
Registration date : 31.07.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned ruj 30, 2007 3:54 pm

ma to ti je najbolji zanr na svjetu
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Psychophobia
Fresh Meat
Fresh Meat


Female
Broj postova : 79
Age : 27
Lokacija : Valley of the Damned(KZ)
Registration date : 21.10.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned lis 21, 2007 7:23 pm

Uuu,folk je definitivno jedan od najboljih zanrova.
Finntroll je predobar band,Nattfodd najbolji album,dosta cesto ih slusam,i predobri su kad su feste Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
AngryDog
Fresh Meat
Fresh Meat


Male
Broj postova : 37
Age : 26
Registration date : 11.11.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned stu 11, 2007 10:13 pm

Finntroll mi je predobar band,odlicne pjesme,pogotovo trollhammaren
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   ned stu 11, 2007 11:04 pm

Poslušaj i album "Widunder". Razlikuje se od stila Trollhammarena, ali je odličan!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
[ana.]
Fresh Meat
Fresh Meat


Broj postova : 14
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: Finntroll   pon stu 12, 2007 4:10 am

najbolja vrsta metala i jedina vrsta koju obožavam Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Finntroll   Today at 11:28 pm

[Vrh] Go down
 
Finntroll
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
RooM 69 :: Room 69 :: Multimedia-
Forum(o)Bir: