RooM 69

Where silence exists no more...
 
Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  Login  

Share | 
 

 WoF- World of Fantasy

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: WoF- World of Fantasy   sub lip 02, 2007 2:25 pm

Evo me čudi da nitko sa foruma nije otvorio temu na matični brod, pa ću ja ovom prilikom to napraviti.

World of Fantasy - Hrvatski Fantasy Portal

Isto tako bi volio ovo iskoristit za reklamiranje nWoD Role-playinga koji se polagano razvija na forumu te će, vjerojatno, početi negdje tokom ljeta kad završi nastava (kako kome Razz). Za više informacija možete malo proskrolati po forumu (ili ću ja ovdje postati linkove), a za sada samo izvadak 1. lika kojeg sam smislio za igru.

Citat :
I sa ponosom predstavljam prvog otkrivenog lika - Zanija Bešnića (Ovdje možete skinuti trenutni mu Character Sheet koji je podložan izmjenama i korekcijama):

Zani BesnikŽivot nije nikada bio blag prema Zaniju Bešniću, pogotovo ne dok je živio sa svojom obitelji ne toliko daleko od grada zvanog Bajram Curri u dalekoj Albaniji. Oranje polja, briga o stoki, rad na crnu u luci... sve ove stvari su bile Zanijeva stvarnost. Naravno, ako i većina djece u tim krajevima, roditelji nisu imali novca da ga pošalju na školovanje, niti je u itko uopće želio slati svoju djecu na više obrazovanje. Čemu gubiti savršeno dobre radnike u gradu kad mogu biti višestruko korisniji kod kuće? Što im ovdje fali? Sva znanja koja su mu trebala su se prenosila s oca na sina, ili su bila općenito poznata farmerima i zgubidanima koji je i Zani sam bio. Treba se istaknuti da je i on imao svojih svijetlih točaka; otac ga je naučio kako može izraditi raznu farmersku i drugu opremu od jednostavnog željeza i drveta, sve one borbe su mu koristile iako se ni približno nije borio pošteno.

I doista, Zani je bio time zadovoljan... dijelom zato jer bolje nije znao, a nije ni imao nekih ambicija u svom životu. Dan po dan, svaku večer u obližnji kafić, svaku noć nova žena u krevetu. Iako ne školovan, Zani je definitivno imao svoj šarm koji je radio na žene kad je on to želio, pogotovo zato jer su lokalne cure padale na njegovu sjajnu crnu kosu i na njegovo svijetliju put, nešto po čemu se razlikovao za razliku od ostalih crnih momaka. Kao i ostali, i Zani je bio, kako bi se reklo, "nabijen". Sve samo mišići i ni traga salu. Ono čega se nije mogao dosjetiti, ili za što nije znao rješenje, puštao je šake da govore za njega... a šake su govorile brzorečicom kad su trebale...

Tako su dani odmicali do vremena kad je Zani Besnij već brojio 27 godina. Čak se spremao i oženiti za jednu lokalnu curu, tko zna, možda se čak i konačno primiriti? Ali sudbina (ili možda netko?) je imala nešto drugo u planu za njega. Dogodila se racija na njegovo selo, preciznije na luku gdje se jednom tjedno odvijala trgovina na crno, a Zani nije bio tako nedužan u tome. Njegove sposobnosti "uvjeravanja" i da djeluje kao utjerivač su bile cijenjene, te je zbog njih bio na glasu, a to mu je ovaj put odmoglo i stvari nisu slutile na dobro. Policija nije morala slomiti previše ljudi prije negoli su ovi uperili prstom u Zanija kao glavnog odgovornog za dobavu pušaka preko Turkse koje su išle put Europe, Zani je ovom prilikom čak i bio nedužan, i kad su se korumpirani policajci spremali da će ga privesti u luci je nešto žestoko eksplodiralo i Zani je naglo postao manji prioritet. Sretan što je, bar privremeni, spašen Zani je požurio kući kroz nebrojene uličice da pokupi svoj stvari i povede sa sobom svoju curu, Fatimu, te da par pobjegne preko rijeke u slobodnije krajeve. Nažalost, nije računao na jednu stvar; Fatima je bila Ghoul vampirice zvane Anjala koja se samo zabavljeno smješkala kad je vidjela Zanije svog krvavog i umrljanog zemljom nakon policijske obrade. Zadnje što je vidio prije tame i hladnoće je prestrašeni pogled svoje zaručnice i hladne usne demona na svojem vratu kako se probijaju do dragocjene tekućine.

Prošao je mjesec dana od tog događaja.... od kada je Zani doznao da je umro kao čovjek i ponovno se rodio kao vampir. Naravno, znao je i on nešto o tim đavlima iz predaja što mu je majka govorila, ali velika većina to ga je ispala gomila gluposti. Njegova nova gospodarica Anjala je bila jedna od lutajućih vampira što se nazivaju Gangral ili tako nešto i nije ga baš uputila u "u te stvari", već ga je ostavila jednom svom poznaniku koji je bio Ghoul isto kao i Zanijeva zaručnica (koja od onda više nije vidio), On ga je trebao naučiti osnove njihovog stanja za 2 tjedna.... prije njegovog puta. Gospodarica (tako ju je naučio zvati) mu nije više otkrila, ali je rekla da će informacije doći s vremenom. Zadnja informacija koju mu je usadila u um je bila razlog njegovog stvaranja: "Stvoren si da primaš metke usmjerene prema meni, pičko." Jednostavno i jasno, bio je potrošan i zamjenjiv, i to je bilo nešto sa čime je morao svaku noć živjeti. Novi mentor Amir mu je rekao da se nalaze negdje u Bosni, maloj i prljavoj zemlji koja će poslužiti kao odskočna daska za put koji ide. Isto tako ga je i naučio vještine odgovarajuće njegovoj svrsi, kako da si ojača tijelo tako da može zaštiti svoje gospodare bolje i kako da sebe učini opasnijim po izgledu, a i Zani je sam po sebi bio jake građe i nije se bojao malo zamastiti ruke. Pored toga ga je naučio i Engleski koji će mu trebati na zadatku.

A onda je na zadnji dan njegova gospodarica došla po njega, poljubila ga u usta kao svog davno izgubljenog ljubavnika i odvela ga u zračnu luku gdje će, pažljivo planiranim letovima po noći, putovati do svog konačnog odredišta; Dublin u Irskoj. Zani nikada nije bio tamo i nije mogao sakriti svoju znatiželju. A kojim povodom ide? Anjalin saveznik Mark Laffen je tražio nekoga tko bi mu mogao pomoći pri nekim određenim poslovima, a ona je bila sretna zadovoljiti ga ovim malim darim....

ZAKLJUCAK:
Zanki Besnik putuje avionom za Dublin gdje će konačno obaviti svoju zadaću i služiti svoga novog gospodara. Zani je definiran osobinama; Hope (Nada) jer se stalno nada da će osloboditi druge od njihovih gospodara i zarobljeništva kad već sebe ne može i da će biti slobodni da čine što ih je volja (oporavljaš sve potrošene Willpower bodove kada spriječi spriječi druge da se u potpunosti predaju očaju, pa makar po cijeni njegovih (Zanijevih) vlastitih ciljeva) i Wraith (Bijes) jer potajno mrzi sve gospodare i sve koji koji žele upravljati drugim ljudima i ne može kontrolirati svoju narav kad takvo nešto vidi te mora "puknuti" (oporavlja 1 potrošeni Willpower bod kad god iskali svoj bijes u situaciji gdje je to potencijalno opasno). Nesvjestan, zani ne zna da je postao tako reći legenda u svom selu te da može računate na svoje bivše su-seljane na pomoć. Tijekom zadnjih dana, Amir je konačno zavolio ovu budalu koja ga je mučila 2 tjedna (kako sada kaže sa smješkom) i potajice mu je ubacio svoj broj da ga nazove ako mu zatreba nekakav savjet ili slično (iako mu je istaknu da on nije tu da mu odgovara na pitanja tipa "Zašto mi se više ne diže?").

-Klan: Gangrel
-Zavjet: Unaligned
-Embrace (kad je "stvoren"): 2007
-Apparent Age (koliko izgleda da ima godina): kasne 20-sete
-Physical Attributes (Fizički): Strength 4, Dexterity 2, Stamina 3
-Social Attributes (Društveni): Presence 3, Manipulation 3, Composure 1
-Mental Attributes (Mentalni): Intelligence 1, Wits 3, Resolve 2
-Physical Skills (Fizičke): Athletics 2, Brawl(poluga) 4, Drive 1, Stealth 1, Survival 1, Weaponry 2
-Social Skills (Društvene): Intimidation 2, Persuasion 1, Socialize (Mlade cure) 2, Streetwise (Black market) 2
-Mental Skills (Mentalne): Crafts(Hladna oruđa/oružja) 4, Investigation 1
-Merits (Osobine): Language (Engleski) 2, Mentor (Amir) 1, Strong Back 1, Iron Stamina 1, Fame (Svoje selo) 2
-Willpower (Snaga volje): 3
-Humanity (Ljudskost): 7
-Virtue: Hope - Nada
-Vice: Wraith - Bijes
-Health (HP bodovi): 9
-Initiative (Inicijativa za borbe): 3
-Defense (Prirodna obrana): 2
-Armor (Dodatna obrana): 0
-Speed (Brzina): 11
-Blood Potency (Snaga/Potencija krvi): 1 (Krv (Vitae) ukupno/po potezu: 10/1)
-Discipline: Protean 1, Resilience 2

Citat :
Protean 1-Aspect of the Predator (Action: N/A):
The most basic ability of this Discipline allows a vampire to project a supernatural mien of savage predatory ferocity.

A character is not subject to the usual relationships of Blood Potency upon meeting an unknown Kindred for the first time. If the character’s Blood Potency is lower than that of the unknown Kindred, treat it as equal. If the character’s Blood Potency is equal to or higher than the unknown Kindred, this power has no effect.

A character may choose to suspend this power if he so desires, but if he does, it ceases to function for an entire scene. He may not selectively apply it to individual vampires he meets within that scene.


Citat :
Resilience 2 (Action: Instant):
Legends abound of vampires who are able to withstand even the most brutal punishment to their unliving forms. While all Kindred possess a certain degree of the toughness of which these tales speak, those with the Discipline of Resilience are commensurately more stalwart. Vampires with several dots of Resilience are capable of walking through a hail of bullets, shrugging off even the most punishing blows, and even resisting the deadly claws and fangs of supernatural foes.

Resilience is unlike many other Disciplines in that it is not actively rolled. Rather, it provides an augmentation
of physical potential that lasts for the scene in which it is activated, and which affects other rolls.
Each dot of Resilience increases the character’s Stamina by one for the scene in which the Discipline is active. This bonus also increases the character’s Health dots during the scene. Resilience may not be invoked more than once per scene. That is, you may not spend a second Vitae and double the benefits of the power.

Additionally, Resilience “downgrades” a number of aggravated damage points per scene equal to Resilience dots. This
damage becomes lethal instead. Aggravated wounds suffered in excess of the character’s Resilience dots remain aggravated, however. This downgrade doesn’t apply to any aggravated wounds that the vampire already possesses, just to newly acquired ones suffered while Resilience is active. (In the preceding example, Maxwell would be able to downgrade no more than four points in total.)

Also, if a character suffers damage that upgrades her Health chart, Resilience does not downgrade it. For example, if a
character with seven Health dots and a single dot of Resilience suffers nine points of lethal damage, that ninth point
stays aggravated. The other eight points are recorded normally as lethal (seven for the Health dots plus one for the
Resilience), but the ninth stays aggravated as it upgrades the leftmost box on the character’s Health chart. If that’s all the damage the character suffers by the end of the scene another of those points of lethal damage upgrades to an aggravated wound once Resilience ceases and the character’s Health dots drop to seven again. Kindred with Resilience are advised to be wise in combat, though they might feel invulnerable while invoking the Discipline.


Zadnja promjena: ; sub lip 02, 2007 4:04 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   sub lip 02, 2007 3:42 pm

Forum je postao neaktivan... raspada se!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 03, 2007 2:10 am

E dajte mi recitre jel tko od vas tamo? Ja nisam ali idem malo prozujat... Razz

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 03, 2007 10:43 am

Evo vidite šta se dogodi kad jadan Arbiter ostane kući subotom navečer zbog proklete kiše, a trebao je biti vani loviti pice.

.......... Damn youz! Very Happy

Citat :
Arthur Brice


Učenje, učenje i samo učenje je bilo život za Arthura Brice. Rođen u metropolitanskom centru grada Bristola ne tako daleko od samoga Londona, sve mu je bilo otvoreno. Istina, nekome sa inteligencijom izmjerenom na 160 sve je moguće ako se ne boji povući određene veze. Nažalost, Briceova izvanredna nadarenosti u akademskim potragama nije odgovarala njegovim drugim željama; djevojka, normalna obitelj. Otac je bio pijanac kakvog svijet nije vidio i redovito je terorizirao svoju obitelj, pogotovo majku i Arthura. Srećom, majka je poslala mlađu mu sestru Anne kod rođakinja u Francusku da bi je poštedila tog terora. Otac... on se nastavio dvostruko više iskaljivati na Arthuru, često ga mlateći svojim pojasom, bocama, a ni šake mu nisu bile nepoznate. Zbog svega toga, jadni i izmučeni Arthur je jedva dočekao da "pobjegne" na fakultet kako bi se spasio. Djevojku nikada nije imao, jer je stalno bio prisiljen da uči, da će to od njega načiniti bogatog čovjeka, da su cure samo tu da mu smute glavu i kasnije zbog jedne noći vruće akcije traže alimentaciju cijeli njegov život. Ipak, bilo je nekakve pomoći od takovg ponašanja prema njemu; naučio se suosjećati s drugima i nikad ne biti kao svoj otac, osoba koju je toliko mrzio). Imao je odabrane prijatelje; Georga Friedricka- momka godinu starijeg od njega koji se doselio u Engleski iz Njemačke zbog nekakve političke situacije s roditeljima, i koji je također pohađao strojarski fakultet u Bristolu (oni su se poznavali joše od vrtića, ali su uvijek tajili poznanstvo od Briceovog oca), te Angelinu Smith- prijateljicu koju je upoznao kad je krenuo na fakultet (zapravo joj je prolio sok po majici dok su ručali u menzi, ispričavao se, opet je zalio i nakon toga su ostali prijatelji). Oboje prijatelja su djelili njegovu fascinaciju prirodnim znanostima, pogotovo matematikom, i često (ako ne stalno) su radili na nečemu da bi vrijeme brže prošlo.

Sve čiste petice još iz osnovne su ga nastavile pratit i na faksove koje je pohađao (strojarstvo ga i nije posebno privlačilo, ali zarada je bila više nego dobra, a i uz to je dolazio i prestiž) i na kojima je briljirao. Viša matematika i ostali mehanički predmeti su mu polazili kao od ruke, ako da je rođen za njih. Društveni odnosti su mu se donekle popravili, učlanio se u brojne "štreberske" klubove koji su ga zanimali... živio je. Nije trebalo mnogo vremena proći da bi Arthur shvatio kako je to sve prelagano i previše... monotono. Sve dok jednog jutra nije našao jedan papir ubačen ispod vrata njegove sobe u studentskom domu. Papir je sadržavao samo jednu rečenicu: "Dođi večeras u 20 sati u knjižnicu i sjedni za stol najdalje od ulaznih vrata." Ovo ga je nemalo uznemirilo (ubojica ili neki progonitelj koji ga želi doći vrata), ali ga je isto tako kopkao (možda je to neka tajna obožavateljica?) te je na kraju ipak odlučio otići i pogledati o čemu se radi. Svojima je dvama prijateljima rekao da se ide malo prošetati, što im nije bilo sumnjivo jer on često šetao po mraku da si uredi misli, i oni nisu ništa posumnjali. Pri stignuću na lokaciju, vidio je jednu ženu kako sjedi za tim stolom i nervozno se pogledava uokolo, možda otprilike oko 30-35 godina. Imala je aktovku na stolu. Pozvala ga je da sjedne i rekla da će mu ponuditi jednu jedinu priliku u životu, te da će on imati pravo na samo jedan odgovor. Pitala ga je prihvaća li ponudu. U ovom je trenutku njegov zdrav razum proradio, ali isto tako je i istovremeno shvatio kako je njegov život isprazan. Da ga samo ono dvoje prijatelja veže, obitelj je već davno otpisao (jedini je majci ponekad pisao).... zašto ne prihvatiti? Sve je bolje od ovog ispraznog života.... zar ne?

Od tog trenutka su se stvari zakomplicirale. Ta osoba koja ga je dočekala? E pa ona je bila vještica, i uz to Mastigo najgore moguće vrste. Te iste noći ga je nekako... šarmirala i odvela u svoj stan, koji nije bio stan. Koji nije uopće bio TU! Zapravo, Arthur se niti ne sjeća svih detalja, zna samo da je toj vještici pomagao pri nekakvim ritualima koji su se ticali nečega znanog kao "Vitae" - pretpostavljao je da je latinski, ali to se nije učilo na faksu. Odjedanput je od igubljene osobe postao i zarobljena osoba. Znao je da je još uvijek negdje u Engleskoj zahvaljujući ovom retro-televizoru što ga je posjedovao nakon što ga je Amelia obradila svojom magijom iz nekog razloga njemu nepoznatih. "Čuvaj ih se, svuda su oko nas, ti Kindredi" to mu je običavala govoriti kad bi se odmarali između eksperimenata. Vrijeme je tamo izgleda drugačije prolazilo, iako pojma nije imao KOLIKO je vremena prošlo, jer se osjećao dozlaboga staro ponekad. Sve je bilo, uvjetno rečeno, normalno dok se jednog dana Amelia nije zatrčala prema glavnoj komori u "stanu" usput paleći nekakve grafite po zidovima i zavijajući "Došli su! Tu su! Zaštiti me!" Kao da je Arthur znao kako; praktički je bio zarobljenik-besplatna radna snaga. Trenutak kasnije vještica je stala kao paralizirana, a 2 novih ljudi je ušetalo na scenu. Obojica visoka, ali jedan od njih je imao strahovite deformiranu čeljust, kao da je svaki zub naknadno usađen pod neprirodnim kutevima. Drugi je, naprotiv, izgledao kao netom izvučen iz opere u svom crnom kožnom kaputu (dakle, vani je hladno?) i sa svojim galantnim hodom. Opet mi je bio ponuđen izbor i Arthur ga je ponovno prihvatio, ovaj put bez sekunde razmišljanja.

Znao je da mijenja jednog gospodara drugim, ali nije znao što još gubi. Te iste večeri ga je tama progutala, i on se preporodio kao nešto o čemu je samo načuo (neutemeljene i smiješne) legende koje su sada odzvanjale kricima stvarnosti.

Zamjena jednog gospodara drugim je također postala stvarnost, ali Arthurov glavni šok je usljedio nakon što se (povećom mukom) uspio pogledati u zrcalo; nekako se proljepšao (iako je vjerojatno neumrlost bila za to zaslužna). Nažalost, bilo je i još popratnih učinaka kao posljedica zatočenja u "stanu" one vještice-Artur je počeo ludjeti, korak po korak, ali neprijatelji su bili svugdje i samo su čekali da ga zgrabe.... ali neće oni njega tako lagano uhvatiti, o ne. Srećom, njegov ga je stvoritelj/prijatelj gospodin Anderson smirio i rekao mu da je to posve normalno, ali da je siguran dok god se opire. Isto tako ga je podučio tko je on sada (vampir... da, da) i neke vještine koje će mu biti potrebne ako misli preživjeti (ljudi su tako krhka bića...), ali nije stigao da ga sve nauči. Organizacija kojoj je pripadao Arthurov Sire je odredila njegovu svrhu, bar za sada, i prihvatila ga u svoje redove kao najnižeg od najnižih. Novo-nastali krvopija putuje za Dublin po jako važnom zadatku (da, da) gdje će ga dočekati veza Mark Laffen koja će mu prosljediti daljne informacije o temi u pitanju. Svoga stvoritelja neće neko vrijeme vidjeti zbog prirode svojega zadatka, ali Arthura to i nije baš pogodilo (iako mu je smetalo što ga nije stigao puno naučiti), već je samo sjeo na avion i pripremio se za jedno kratko putovanje....

Zaključak
Zbog njegovih okolnosti odrastanja, Arthur je definiran u ova 2 načela: Justice (Pravda)- vlastito odrastanje ga je natjeralo da uvidi kako ovome svijetu treba pravda i oni koji će je održavati (oporavljaš sve potrošene Willpower bodove kad učiniš pravu stvar na štetu sebi ili svojih planova) i Lust (Čežnja)- tokom čitavog života je stalno čeznuo za onime što nikad nije imao i sada će to dobiti... po bilo kojoj cijeni (oporavljaš 1 potrošeni Willpower bod ako zadovoljiš svoju vlastitu čežnju na štetu nekoga drugoga). Unatoč promjeni svoje prirode, Arthur Brice i dalje ima svoje stare veze sa prijateljima koju će mu ponuditi savjet, ili možda čak i posuditi novac ako treba, a isto tako je i zadržao tople odnose sa fakultetom na kojem je bio najbolji na svojoj godini. Uz dodatak stečenog okultnog znanja, Arthur se i dalje ističe svojim zdravim razumom koji mu nalaže da se ne izlaže kad ne treba iako mu ni ona nije mogla racionalizirati stvari i čudovišne naprave koje je vidio u "stanu" i te iste su ga zauvijek obilježile.

-Klan: Ventrue
-Zavjet: The Ordo Dracul (Red Zmaja)/Slave
-Embrace (kad je "stvoren"): 2007
-Apparent Age (koliko izgleda da ima godina): rane 20-sete
-Physical Attributes (Fizički): Strength 1, Dexterity 3, Stamina 2
-Social Attributes (Društveni): Presence 3, Manipulation 1, Composure 3
-Mental Attributes (Mentalni): Intelligence 4, Wits 2, Resolve 3
-Physical Skills (Fizičke): Athletics 2, Drive 1, Stealth 1
-Social Skills (Društvene): Socialize 1, Empathy (Zlostavljani) 3, Expression 3
-Mental Skills (Mentalne): Academics (Matematika) 4, Computer 2, Occult (Krvna Magija) 3, Science 2
-Merits (Osobine): Contacts (Teh. faks) 2, Friend (George, Angelina) 3, Common Sense 2
-Willpower (Snaga volje): 6
-Humanity (Ljudskost): 6
-Derangements (Poremećaji): Paranoja, blaga
-Virtue: Justice - Pravda
-Vice: Lust - Čežnja
-Health (HP bodovi): 7
-Initiative (Inicijativa za borbe): 6
-Defense (Prirodna obrana): 2
-Armor (Dodatna obrana): 0
-Speed (Brzina): 9
-Blood Potency (Snaga/Potencija krvi): 1 (Krv (Vitae) ukupno/po potezu: 10/1)
-Discipline: Animalism 1, Dominate 2

Citat :
Animalism 1-Feral Whispers (Action: Instant, Cost: 0):
The Kindred with this ability has learned to understand the lesser creatures that surround her, and to speak with them
and make herself understood. It is the foundation upon which all other Animalism abilities are built, for without understanding there can be no obedience. The vampire must initiate eye contact with the animal in question; doing so forges a strong empathic bond between Kindred and beast, allowing communication. This contact is at least partially mental.

The vampire may either whisper to the animal in her own language (or any language she knows), or she may hiss,
bark, chirp or make whatever sounds the animal might use to express itself. (Some Kindred prefer the latter, feeling that
it joins them more closely with the animal in question, though many others deride them for it and consider the practice
vulgar.) The animal, in turn, might make some sort of noise while responding. It might be a growl, a low chirp or
anything else. The precise nature of the sound is irrelevant, as the meaning is conveyed mostly via the empathic link.
Most animals instinctively respond quietly when answering Feral Whispers, unless the situation is a tense or violent one.
The Kindred must maintain either eye contact or a constant dialogue with the animal. If she fails to do so for even
a single turn, the link is broken and she must reinitiate contact if she wishes to speak further.

Because Feral Whispers requires initial eye contact, animals that cannot see cannot be affected. Additionally, the
simpler or less intelligent the animal is, the more difficult it is to link with its Beast or its emotions. Mammals, raptors and
certain large reptiles are relatively easy to communicate with; insects, invertebrates and most fish are very nearly impossible. Note that while Feral Whispers makes sure that the animal communicates with the vampire, it does not compel the creature to obey commands or perform tasks. Further, the nature of the information conveyed by the animal depends largely on its intelligence and awareness. A cat might be able to explain that a large number of humans scared it out of a nearby building, but it’s unlikely to understand questions such as, “Was one of them wearing a green baseball cap?” or to have any real concept of numbers.

Citat :
Dominate 1- Command (Action: Mogući otpor, Cost: 0):
Once he has established eye contact, the vampire issues a single, one-word command that must be obeyed instantly. The
order must be clear and straightforward — freeze, jump, run, stop, fall, cough, blink and so forth. If the command is ambiguous or confusing, the subject might respond slowly or perform the task poorly. Further, commands are always interpreted (within reason) in the subject’s best interests. For example, if the victim stands on the edge of a roof and the character commands “Jump!” the victim might jump up and down, rather than leap off the roof. Of course, the victim would probably not leap off the roof even if the character could find a way to order it. Subjects of Command cannot be made to directly harm themselves, so an obviously suicidal order such as “Die!” is ineffective. “Sleep” and the like causes the subject to follow the order only if she does not believe herself to be in any mortal danger. A character seduced by a Kindred might sleep if so instructed, but one in the middle of a combat or interrogation certainly does not. In such situations, the character merely falls senseless, but only for a turn.

The vampire may include the command word in a sentence, in order to conceal her use of the power from others. The
command itself must be stressed, and the character must make eye contact precisely when that word is spoken. Observers may notice the unusual emphasis, but only the most alert — and those familiar with the Discipline — are likely to realize what has occurred.


Dominate 2- Mesmerize (Action: Mogući otpor, Cost: 0):
The source of many legends of the vampire’s hypnotic gaze, Mesmerize allows the Kindred to implant a false thought or
suggestion into the subject’s subconscious mind. The power requires not only eye contact but intense concentration and
precise wording, so both the character and the subject must be free from distraction. The Kindred may activate the imposed thought or command immediately —“Walk over here and open the door” — or he may establish a stimulus that
activates the suggestion at a later date — “When you see a man in a blue suit with a red rose in his lapel, you will spill
your drink on him.” The victim must be able to understand the vampire. The Kindred must maintain eye contact only as
long as it takes to implant the suggestion or idea.

Mesmerize can deliver truly complex and long-term commands, such as following someone, taking notes on her activities and reporting back on the first of the next month. A subject can have only one suggestion implanted at any given time.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
The Bard
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 307
Age : 27
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 03, 2007 9:11 pm

Ovaj Arthur Brice je moj...

BTW, uopće nisam vidio temu o WoF-u, inače sam ja tamo Admin, i pozivam sve koji uživaju u fantasyu da dođu, ima dosta diskusija rasprava, topla je atmosfera, i svakog rado primimo.

_________________
Mesh-Head: If I were you, I would run.
Buddy: If you were me, you'd be good-lookin'.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 03, 2007 9:15 pm

Ja sam došel.još se ne snalazim tamo kako spada,ali vučem se! Smile

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 03, 2007 11:06 pm

Polaganim tempom, nema nigdje žurbe.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 6:00 pm

Eh, sada ispada da volim double postati, ali šta ćeš (od sada svi likovi imaju i novi odlomak Igranje Lika kojeg neću ovdje updatati za starije likove):

Citat :
Evo iz Arbiterove Kasne Noćne Radionice® dolazi još jedan lik i to ovaj put prvi ženski lik za potrebe našeg RP-a. Možda ste primjetili da svi moji novi likovi imaju nekakvu tragičnu notu... to mi je i bio cilj.

Signe Jaythen


Cura koja je imala sve, izgled i pamet, stvarno nije mogla više tražiti u životu. Signe je bila jedna od takvih cura, jedna od onih kojima je sve išlo u životu bez previše truda. Porijeklom iz Stockholma, po nekima najljepšem od svih gradova na svijetu, kao dijete je so obitelji išla na jezero Mälaren gdje ju je zaintrigirala briga o prirodi i životinjama koje obitavaju u njoj još od mladih dana, zanimanje koje je prenijela i u svoj život odrasle osobe. Rezultat su bile njezine brojne van-školske aktivnosti koje su roditelji podržavali jer je njihova curica trebala hobi i nekakvu zanimaciju. Ali nisu mogli niti pretpostaviti da će je ta fascinacija prirodom navesti da upiše Veterinaski fakultet kako bi nastavila s tim. Bacila se na studije s neviđenom odlučnošću i predanošću u nadi da će konačno moći raditi ono što je već dugo vremena željela; brinuti se o bespomoćnim životinjama kako zna i umije i znala je da će sve potrebno za to naučiti baš tu.

Ali sve je to došlo do kraja kad je upoznala Ralpha. Već zavšio faks: visok i zgodan, plave kose... koja ga cura ne bi željela? Počeli su se družiti, izlaziti u klubove i jedna stvar je vodila drugoj... s vremenom nisu mogli jedno bez drugoga te su odlučili objaviti vijest da će se oženiti, ali Ralph je iz nekog razloga bio protiv toga. Isto tako, želio je da se Signa ispiše sa fakulteta. Zašto? Zato da bi je mogao imati čitavu za sebe i da nikada ne budu udaljeni jedno od drugoga. One je odvjetnik, on zarađuje više nego dovoljno za oboje i stvarno nema svrhe da i ti radiš, zar ne? Želio je i djecu, a onda će trebati netko tko bi se brinuo o nima... I tako se nakon žestoke rasprave s roditeljima (i nešto manje s dekanom, koji je želio za tako odličnom studenticom) Signe ispisala iz škole da bi se niti 2 tjedna kasnije, sa 22 godine udala za Ralpha.... odluka koju je ubrzo požalila.

Ralph se s vremenom otkrio kao kronična pijanica i zlostavljač koji je smatrao da je Signe samo tu da ga zadovoljava i ispunjava svaku njegovu želju. Najgore od svega je bilo to što se ona bojala napustiti ga, pogotovo zato ju je tokom jedne svađe toliko izudarao da je završila u bolnici na tjedan dana. Naravno, nasilnik je to opravdao kao nesreću koju je doživjela kad se vraćala s posla (iako nije završila fakultet, Signa se uspjela zaposliti kao veterinarka u lokalnoj bolnici, gdje je naučila brojna korisna znanja i vještine).

Mučenje se nastavilo kroz idućih 7 mjeseci; idiličan i zadovoljan par kojima bi svatko zavidio tijekom dana, te nasilnička i pervezna dikatura tijekom noći. Signe je shvaćala da se ovo ne može nastaviti i da mora smoći hrabrosti i reći Ralphu da ona odlazi, bez obzira na rizik koji je ta odluka povlačila za sobom. Ali toga dana zlostavljač je pripremio jedno iznenađenje: vodi je na je na piknik na jezero Mälaren. Iznenada su joj navrla sva ona dobra sjećanja koja je imala od tamo, sa svojim roditeljima (iako nije imala braće ni sestara nikada nije bila usamljena), svojim prijateljicama (s kojima se nije čula već preko 5 mjeseci)... dopustiti da on tamo stupi bi bilo svetogrđe koje nije mogla dopustiti. Dok je Ralph bio na WC-u (tko zna što je tamo radio 2 sata svaki dan?), a njoj je naredio da spremi stvari koje nose na piknik, ona je krišom stavila nož u jednu od naprtnjača. Ovo će se završiti večeras kad padne mrak ("Ionako mi nikad ne bi dao razvod, zar ne?") i to je jedini izlaz iz ovog pakla. Krenuli su u 5 sati popodne i stigli oko 8 sati kad se već smračilo. "Samo čekaj pravu priliku" govorila je Signe sebi "Samo pravu priliku", ali sada je već počela sumnjati u svoju odlučnost koja je nikada do tada nije iznevjerila ("Nije mala stvar ubiti čovjeka, ma koliko pokvaren i zao on bio... ali ovaj je to zaslužio!").

Na njezinu nesreću (ili potajice sreću?) nikad nije dobila priliku da ga se riješi. Kad se u potpunosti smračilo rekao joj je da se ide prošetati do jezera, neka ona ostane u kolibi i pripremi jelo za njega... neće dugo. Ovo je bila prilika za udariti i to prilika koju nije željela propustiti. Nedugo nakon što je izašao, možda niti 5 minuta, Signe se požurila za njim... s nožem spremnim i žednim krvi. Ali tamo ju je čekalo razoćaranje (ili olakšanje?) kakvom se nije nikako mogla nadati (strahovati?): Ralph je ležao na travi, a odsječenim rukama nekoliko metara dalje od njega dok je rijeka krvi blistala između njih. Bila je tamo i još jedna osoba-nekakav starac s licem ukrašenim gotovo manijakalnim osmjehom. Vjetar se iznenada dignuo i ona nije mogla čuti riječi koje je ovaj upućivao Ralphu sa svoje udaljenosti, ali se činilo da svaka nova riječ uzrokuje sve veću patnju njenom zlostavljaču. Ali ni ova idealna (strašna?) scena nije potrajala jer se ubrzo na pozornici pojavila nova osoba. Žena, mlada, slatka... koja nije niti trenutak oklijevala dok je starcu nožem prerezala grkljan i uživala u nastalom vodoskoku krvi. Ovo je opak bilo previše za jadnu Signe. "Što se upravo dogodilo?" je bila njezina prva misao koja joj je pala na pamet. Nije dugo čekala na svoje odgovore, jer nije niti postavila pitanje. Ta... cura, demon ili što je već bila, je bilo na nju u treptaju oka. U pogledu joj se vidjelo nekakvo manijakalno zadovoljstvo i uzbuđenost.

Posljednja stvar koju je tada osjetila je bila uzvišenost i ekstaza nalik ničemu što je do tada osjetila, mnogostruko jače od onih zlostavljanja što ih je Ralph nazivao "vođenjima ljubavi". Kao da netko svira i stvara prekrasnu glazbu, a ona je ta koja ispunjava ulogu instrumenta...

Mjesec dana kasnije Signe je već bila dobrano, ali ne dovoljno ako je bilo suditi po namrštenom licu njezine nove "majke" (Annete nije voljela da je se naziva Avus-Otac) ili možda iskrenije čudovišta koje ju je te sudbonosne noći pretvorilo u jedno od svoje proklete vrste: Vampira ili, kako su se sami nazivali, "Kindred". Zvuči gotovo prijateljski... Iako je ju Signe zbog tog čina mrzila, nije mogla istovremeno ne biti zahvalna Annete na tome-ipak ju je izbavila od zlostavljača i dala joj novu svrhu i snagu. Snagu koja je sada kolala njezinim tijelom pri svakoj infuziji ukradene krvi. Annete joj je ubrzo nakon što su došli u ovu... palaču, jer stvarno nema drugog naziva za vilu udaljenu niti 5 kilometara od mjesta njezinog prvog rođenja, objasnila da joj te noći nije bila namjena širiti svoju krv, ali da je isto tako i nije mogla ostaviti samo tamo pogotovo zbog okolnosti. Naravno, Signe je imala svoju svrhu, obično za svoju novu majku, bilo da se radilo od odlazaka na nekakve sastanke sa osobama koje nikada nije upoznala, prisluškivanja iz zatvorenih vrata (nešto što joj je postalo čudnovato lagano za raditi zahvaljujući novim darovima koje joj je Annete podarila) i razne druge aktivnosti. Ali Signe se nije mogla oteti dojmu da je Annete drži u mraku, pogotovo po pitanju među-vamp... tj. među-Kindredskih aktivnosti i odnosa. Koliko je ona znala, njih dvije su bile same na svijetu.

Ova nova idila se nastavila čitav mjesec, sve do jedne noći kad je Annete primila jedno pismo staromodnog dizajna sa svježim pečatom (tko više uopće pečatira pisma?). Istog trenutka joj se na licu pojavio izraz kakvog do sada nikad nije vidjela na licu svoje stvoriteljice: strah, iskonski strah praćen s žirenjem zjenica i pojavljivanjem očnjaka. Da, bio je to strah koji je trajao samo djelić sekunde dok se vatreni plin koji je izašao iz kuverte nije ugasio i iz sebe ostavio Annete spaljenog lica mirnu na podu. Signe se uspaničila i nije znala što napraviti, nakon što se i sama sabrala od nagle pojave vatre u njezinoj blizini (svi vampiri se boje vatre i svijetlosti koju ona nosi, ali koliko je mlada naučnica shvatila u svom dosadašnjem Requiemu njezin se (narod?) još više bojao tih strahota, do te mjere da jednom prilikom pobjegla iz sobe kad je Annete naglo bila upalila svijeću voštanicu). Ovo joj je bilo pomalo poznato... Veliki San, Torpor. Ondje vampiri odlaze kad umru. Dok je gledala nepokretno tijelo svoje stvoriteljice na podu, Signe nije mogla tugovati, a čekati ovdje isto tako nije imalo smisla, te se odlučila pogledati to pisma i vidjeti ima li kakvih tragova. Unutra je bio samo kratak tekst:

Mark Laffen, Dublin, Irska
-Izvrseno je.

G.


Iako lagano zastrašena što je ta osoba mogla uništiti njezinu stvoriteljicu, Signe je znala da je jedini način kako da nastavim svoj Requiem taj da otkrije razlog Annetinog uništenja. Bar joj je toliko dugovala, a i sam ideja je djelovala plemenito. Nisu prošla niti 3 sata, za vrijeme kojih se spakirala (ne baš mnogo prtljage) i odvukla Annete u zaštićenu podrumsku komoru gdje će vječno počivati, i Signe je već bila u avionu na putu za Dublin, ka Marku Laffeyu.


ZAKLJUCAK:
2 "idilične" faze Signeinog života su je tolik definirale da se ponekad ni sama ne može prepoznati: Charity (Milost)- njezin život sa zlostavljačem i kasniji život sa Kindredom joj je dao uvid u to kako su ljudi slabi i izgubljeni, kako nekada trebaju stvari (bilo nešto materijalno ili samo moralna podrška) te joj nije teško odvojiti nešto od svojega tako da bi njima pomogla, čak i ako sama oskudjeva u toj stvari (oporavljaš sve potrošene Willpower bodove kad odvojiš nešto od svojih dobara/vremena i udjeliš to nekome drugom kome je više potrebno, ali samo ako i sam patiš ili izgubiš nešto zbog toga) i Gluttony (Lakomost)- njezin veterinarski poziv je imao zanimljivu promjenu kao reakciju kod Signe-sada je stalno gladna za ljudskom krvi do te razine da je životinjska krv gotovo odbija (i dalje može biti životinjsku krv), tj. (oporavljaš 1 potrošeni Willpower bod kad zadovoljiš jedan apetit (u ovom slučaju kad piješ krv od ljudi koji opsesivno vole životinje i koji su zlostavljači) po svoju ili žrtvinu štetu). Zahvaljujući svojoj ponešto akademskoj povjesti Signe ima očekivana znanja, uz dodatak medicine sa fokusom na životinje, koja su još dodatno pospješena njezinom vlasitiom izvrsnom memorijom koja vrlo često zna pomoći. Prije svog preobražaja je bila sa životinjama na ti, ali sada je stanje već malo teže. Njezina mentorica (za koju Signe greškom pretpostavlja da je mrtva i koja ju je naučila vještine brzine i osjeta) joj je i dalje spremna pomoći kad se probudi na koje god načine može.

-Klan: Mekhet
-Zavjet: Unaligned
-Embrace: 2007
-Apparent Age: 22
-Physical Attributes: Strength 2, Dexterity 2, Stamina 2
-Social Attributes: Presence 3, Manipulation 2, Composure 2
-Mental Attributes: Intelligence 3, Wits 3, Resolve 3
-Physical Skills: Athletics 1, Drive 1, Brawl 1, Weaponry 1
-Social Skills: Animal Ken 4 (Psi, Mačke), Empathy 3, Expression 2, Persuasion 2
-Mental Skills: Academics 2, Computer 1, Medicine (Životinje) 3, Science 2
-Merits: Eidetic Memory 2, Language (Latinski) 2, Mentor (Annete-torpor) 2
-Willpower: 5
-Humanity: 7
-Virtue: Charity-Milost
-Vice: Gluttony-Lakomost
-Health: 7
-Initiative: 4
-Defense: 2
-Armor: 0
-Speed: 9
-Blood Potency: 1 Vitae/turn: 10/1
-Discipline: Auspex 1, Celerity 2

Citat :
Auspex 1-Heightened Senses (Action: Instant, Cost: 0)
When this power is activated, all of the vampire’s senses sharpen to a razor’s edge, effectively doubling both the range and clarity of all stimuli received. Heightened eyesight allows the vampire to perceive the most minute details of objects at great distances, while a heightened sense of smell might alert a character to the presence of trace amounts of alcohol on a mortal’s breath. Kindred with this power also have the option of magnifying a single sense, as opposed to all five, in order to better block out unwanted stimuli from other sources.

Note, however, that the risk of sudden distraction remains, regardless of how many or how few senses are currently heightened. (Note that vampires do not breathe. As such, the Kindred do not smell unless they actively will themselves to do so, and thus cannot be overwhelmed suddenly by smells unless they are actively smelling at the time.)

Citat :
Celerity 2 (Action: Instant, Cost: 1 Vitae po Potezu)
Tales and legends of vampires ascribe to them inhuman speed, the ability to move faster than the eye can see, and even to appear in two places at once. While some of those accounts are exaggerated, Kindred with the Discipline of Celerity can indeed move far faster than any mortal. They appear to blur into nothingness, all others moving as if in slow motion in comparison.

Note that Celerity is obviously superhuman in use. Few Princes smile upon uses of Celerity that leave too many curious mortal witnesses unaccounted for.

In turns when a character activates her Celerity, her dots in the Discipline are subtracted from any and all attacking characters’ dice pools, as the vampire moves much more quickly than normal and is harder to hit. This penalty to attackers’ pools applies in addition to any armor the Celerity using character may have, as well as to Defense (though note, like armor, Celerity’s benefits do not diminish based on how many attacks the character faces). Celerity’s protection even applies against firearms. For example, if a character has Celerity 3 and activates the Discipline, three dice are subtracted from any assailants’ dice pools.

Celerity also adds to a character’s Initiative during the turn in which it is active. The aforementioned character with Celerity 3 and Initiative 5 would have a basic Initiative modifier of 8 during turns in which his Celerity is active.

Finally, Celerity acts as a modifier to a character’s Speed while it is active. His Speed increases by itself again for each dot of Celerity he possesses. (Simply add one to the value of the character’s Celerity and multiply that number by his Speed.) Characters running while Celerity is active double this figure, as well. Assuming the sample character with Celerity 3 has a Speed of 12, he has an effective Speed of 48 — [(1+3) x 12] — during turns in which he activates Celerity. If he runs while his Celerity is active, his Speed is 96 — almost 65 miles per hour!

Igranje Lika:
Iako Signe putuje u Dublin s ciljem da osveti Annete, prvenstveno joj je cilj otkriti što više o samom društvu Kindreda i o tome što još postoji izvan tih zadanih okvira, ali ne zato da bi stekla nekakvu konkretnu moć već samo zato jer je znatiželjna po tom pitanju. Isto tako je pažljiva, ako ne i oprezna, pri razgovorima sa zavodljivim muškarcima zbog sjećanja koje je progone u vezi njezinog vlastitog muža koji ju je tako ulovio. Također je važno napomenuti da Signe počinje sa samo 2 boda Krvi u sebi te je glad proždire i mora se hitno nahraniti (treba napraviti dobar RP).
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
avatar

Male
Broj postova : 1297
Age : 28
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 7:13 pm

ti si bolan... ko crta te portrete ?
inače bolno dobro

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 7:24 pm

Portreti i citati o Disciplinama su dignuti iz knjiga (jer mi se stvarno nije dalo baš sve to prevoditi, a ne znam baš tako dobro crtati Razz) koje posjedujem.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 8:04 pm

Odlična Likuša!

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Head_Banger
Fresh Meat
Fresh Meat
avatar

Male
Broj postova : 230
Age : 31
Lokacija : Sanitarium on the lost hill,aw8ing for someone to free me!!!!!
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 8:11 pm

nis ne kuzim, neda mi se citat citati daj mi objesni ukratko
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Head_Banger
Fresh Meat
Fresh Meat
avatar

Male
Broj postova : 230
Age : 31
Lokacija : Sanitarium on the lost hill,aw8ing for someone to free me!!!!!
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 8:12 pm

nis ne kuzim, neda mi se citat citate daj mi objesni ukratko
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 8:13 pm

Eho.... (čuje se jeka...)

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 8:16 pm

Ako ti se ne da čitati onda ti uopće nema ni smisla objašnjavati budući da se sve vrti oko čitanja teksta.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   uto lip 12, 2007 8:19 pm

Upravo tako...

Pa daj malo uzmi vremena i pročitaj,pa neće ti oči ispast!

Usplati se,doobraaa likuša!

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   sri lip 13, 2007 6:12 pm

Da, oko toga se i vrti RP (bar preko foruma, da vidite ludosti kad se igra sa ekipom Razz). Očekujte, vjerojatno, novog/u lika za nekoliko dana.

btw. Morgoth: Ovih nekoliko zadnjih dana mi svi iz nekog razloga govore da sam bolan. Smile

-eh da nebi bilo zabune
ja sam mislio na
bolan = bolestan

-I ja sam, da ne bude zabune. Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 24, 2007 10:12 pm

NE MOGU OTVORITI STRANICU!!!!

ZAŠTO???

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   ned lip 24, 2007 11:26 pm

Problemi koji se nekada događaju - sada sve radi.

Samo da kažem (iako to ovdje nema previše svrhe govoriti) da naš BETA RP samo što nije počeo.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   sub lip 30, 2007 9:52 pm

Server opet down? Sad Sad Sad

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   čet srp 05, 2007 2:13 am

Valnjes 666 je napisao/la:
Server opet down? Sad Sad Sad

Jebemu mater,uvjek kad idem mi je server down... Ili sam banan? Sad Sad Sad

Ne znam ni šta je sa RP-om ni ništa... Sad Sad Sad

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   čet srp 05, 2007 2:15 am

Da, stalno neka sranja sa hostom.
Inače, čekamo još samo tvoj post (džes bio ovih dana?) prije negoli nastavim priču.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   čet srp 05, 2007 2:25 am

Jučer mi je grom puko nedaleko od kuće,izgorila mi mrežna,pa mie nije bilo,i evo me sad...

Jedna čekam da nastavim... Nadam se da nisam ubijen do me nije bilo... Sad

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Arbiter of Change
Patient
Patient
avatar

Male
Broj postova : 400
Age : 30
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   čet srp 05, 2007 2:28 am

Ignore onaj 2. dio PM-a onda.

Nisi, još si živ/a, ali sam te spasio zato jer nisam uveo Generacije. Zašto? Pa recimo da su neki igrači imali ideje o Diablerizaciji. Very Happy btw. vrata (ona masivna kroz koja je čuvar prolazio) samo što nisu otvorena i još je nešto čini se vani...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
avatar

Male
Broj postova : 803
Age : 31
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   čet srp 05, 2007 2:35 am

Objasni pojam: "Diablerizaciji"

Ipak sam tek 11 godina u hrvatskoj,pa ne znam sve riječi! Razz

(ps-kako si me spasio,kaj me neko želio krknuti? Sad )

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Sponsored content
PostajNaslov: Re: WoF- World of Fantasy   

[Vrh] Go down
 
WoF- World of Fantasy
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
RooM 69 :: Technology :: On-Line Life-
Forum(o)Bir: