RooM 69

Where silence exists no more...
 
Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  Login  

Share | 
 

 Linkin Park

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Linkin Park   pet svi 25, 2007 9:54 pm





Linkin Park je Nu-Metal band iz Los Angelesa.
Mike Shinoda i Brad Delson zajedno su diplomirali u Srednjoj školi u Los Angelesu. Nakon dimplome, formiraju bend zajedno s Rob Bourdonom, njihovim prijateljem, sada članom grupe, pod nazivom "SuperXero".
Delson je upoznao Dave Farrella. Shinoda je za to vrijeme upoznao Joe Hahna. Farrell i Hahn kasnije su se priključili grupi SuperXero. Mijenjaju ime u "Hero". Kasnije su snimili svoj prvi demo album nazvan po bendu, s vokalom Mark Wakefield. Kasnije Mark Wakefield napušta bend. Shinoda traži novog vokala. Neki tip im je preporićio vokalista iz Phoenixa, Arizone. To je i trenutni član benda Chester Charles Bennington. Shinoda i Delson poslali su Benningtonu snimku koja je sadržavala samo instrumente u sebi i on je morao snimiti vokale za nju. Chester je prošao. Za potpisati prof. ugovor morali su promjniti ime. I dugo vremena su bili poznati pod tim novim nazivom: "Hybrid Theory", ujedno i ime njihova prva albuma. Opet su prisiljeni mjenjati ime. Chester je predložio ime Lincoln Park. Iz određenih razloga mjenjaju ime u Linkin Park, kako su ostavili i do dana današnjega.

Diskografija

Hybrid Theory (2000)
Reanimation (2002)
Meteora (2003)
Collision Course (2004)
Minutes to Midnight (2007)


Članovi grupe:

Chester Bennington – glavni vokal
Mike Shinoda – vokal
Joe Hahn – DJ
Brad Delson – gitara
Rob Bourdon – bubnjevi
Dave "Phoenix" Farrell – bas gitara

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/f/f4/LinkinPark.jpg


Jel' tko sluša, ili barem slušao? Kakvi vam je bend Linkin Park?


Zadnja promjena: ; sub kol 04, 2007 2:04 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker


Male
Broj postova : 1391
Age : 29
Lokacija : Over the under
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pet svi 25, 2007 9:56 pm

Neznaš ko ima manje posla u bendu Neutral

_________________
L A B I N H A R D C O R E ! ! !
With no human intervention!
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.labinhardcore.com
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pet svi 25, 2007 9:57 pm

Mirza - Helvete je napisao/la:
Neznaš ko ima manje posla u bendu Neutral

Kako to misliš?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker


Male
Broj postova : 1391
Age : 29
Lokacija : Over the under
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pet svi 25, 2007 9:58 pm

Pa poslušaj njihove dionice malo, svakog glazbenika u tom bendu. Ae, recimo da bubnjar zna svoj posao... ovo sve ostalo bez vezna naklapanja. Ali jebiga, dok je ljudi bez sluha, takva muzika se prodaje.

_________________
L A B I N H A R D C O R E ! ! !
With no human intervention!
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.labinhardcore.com
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 12:46 am

kid-metal ,jer većinom to slušaju klinci ( kao šta smo ga slušali ja i većina mojih ondašnjih vršnjaka )

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Vil-Drakon
Madman
Madman


Male
Broj postova : 550
Age : 28
Registration date : 14.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 2:33 am

Ne volim...zalosno je da se takva muzika prodaje...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Rusty
Fresh Meat
Fresh Meat


Male
Broj postova : 124
Age : 30
Lokacija : Labin Rijeka
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 4:57 am

ma...meni su oni bzvze, makar nemam nista protiv par stvari na hybrid theory.
..moram priznat da imaju oke stvari na tom albumu...poslije toga...bzvze...a tek novi album "minutes to midinight"..aaaajmeeee sranjaaaa.....(own opinion)
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.labinhardcore.com
Acrodyn
Admin-core
Admin-core


Male
Broj postova : 408
Age : 25
Lokacija : Grejvjard
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 12:38 pm

meni se ne sviđaju....

Hybrid theory je ok... jedini album na kojem su se trudili..

Reanimation je smece nad smecima.. a konkurira mu i kombinacija sa Jay-Zem...

ovaj novi nisam poslusao... a cuo sam od puno ljudi da je smece..
cuo sam samo jednu pijesmu sa tog albuma.. a za nju kažu da je najbolja na albumu " What I'v done". iskreno.. pijesma nije loša..
al' ako je to jedina dobra na albumu (kako kažu) onda je to žalosno..
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Rusty
Fresh Meat
Fresh Meat


Male
Broj postova : 124
Age : 30
Lokacija : Labin Rijeka
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 12:40 pm

da, od ovog novog stvar "what i've done" je dobra
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.labinhardcore.com
Meix
Psycho
Psycho


Male
Broj postova : 673
Age : 31
Lokacija : LAbin
Registration date : 14.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 12:43 pm

nikad slusao... a gledat cu za koji dan.. ali ne predugo Razz
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Acrodyn
Admin-core
Admin-core


Male
Broj postova : 408
Age : 25
Lokacija : Grejvjard
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 12:45 pm

"What I've done" >> http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 3:04 pm

istina hybrid je jedino dobar album, a meteroa je tak tak. reanimatzion je sranje, kao i ono s Jay_Z ( šta imam orginal cd + dvd i mjenjam kga za bilo koji orginal Maiden/Metallica/Megadeth/JudasPriest cd )

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Mader The Faker
Madman
Madman


Male
Broj postova : 468
Age : 25
Lokacija : A neznam...
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 3:51 pm

nemaju vise od 2-3 dobre pjesme...
glaso sam za tu i tamo poslusam kod sestre na ipodu...
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.nabimtenakurac.hr
Acrodyn
Admin-core
Admin-core


Male
Broj postova : 408
Age : 25
Lokacija : Grejvjard
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 7:36 pm

meteora u biti i nije tolko loš album...
meni se osobno nije jako svidio, al' ne može se reć da je jako loš..

dobra je pijesma Braking the Habit..
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 7:40 pm

glupo mi je to šta su u 10 godina u koliko psotoje izdali samo tri albuma.

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Acrodyn
Admin-core
Admin-core


Male
Broj postova : 408
Age : 25
Lokacija : Grejvjard
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 7:41 pm

ma ja sam imao sve od njih.. imaju oni pun q toga.. al' najčešće remixevi njihovih pijesma i tako...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 7:59 pm

znam da imaju pun k toga, ali mislio sma samo na studijeske albume

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech


Male
Broj postova : 803
Age : 29
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 9:07 pm

Meni je bio dobar samo prvi singl: Crowling.

Na sve drugo mi se povraća! Very Happy

_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Acrodyn
Admin-core
Admin-core


Male
Broj postova : 408
Age : 25
Lokacija : Grejvjard
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: ...   sub svi 26, 2007 9:20 pm

Valnjes 666 je napisao/la:
Meni je bio dobar samo prvi singl: Crowling.

Na sve drugo mi se povraća! Very Happy


da.. pijesma nije loša.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech


Male
Broj postova : 803
Age : 29
Lokacija : Okolica Siska
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   sub svi 26, 2007 9:28 pm

piše se pjesma! Razz

bez I. Razz

NHF,samo da u buduće znaš!


_________________
Nun, da meine Tiefe nicht mehr schweigt,
Erweckt mich reiner Augenblick zum Leben...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.world-of-music.co.nr/
Kalma
Berserk
Berserk


Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pon svi 28, 2007 2:22 pm

Morgoth je napisao/la:
glupo mi je to šta su u 10 godina u koliko psotoje izdali samo tri albuma.

a ŠTO BI TI?

Sorry na capsu, bio je uključen

Meni su dobre Hybrid Theory i Metaora!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pon svi 28, 2007 2:54 pm

Kalma je napisao/la:
Morgoth je napisao/la:
glupo mi je to šta su u 10 godina u koliko psotoje izdali samo tri albuma.

a ŠTO BI TI?

Sorry na capsu, bio je uključen

Meni su dobre Hybrid Theory i Metaora!

Albumi od Maidena :


  • Iron Maiden (1980)
  • Killers (1981)
  • The Number of the Beast (1982)
  • Piece of Mind (1983)
  • Powerslave (1984)
  • Somewhere in Time (1986)
  • Seventh Son of a Seventh Son (1988)
  • No Prayer for the Dying (1990)
svi su izdani u 10 godina

od MEtallice :



Kill 'Em All
3 million
U.S. #120 (1986)
3xPlatinum US, Gold UK







November 16, 1984
Ride the Lightning
5 million
U.S. #100, UK #87
5xPlatinum US, Gold UK




February 21, 1986
Master of Puppets
6 million
U.S. #29, UK #41
6xPlatinum US, Gold UK




October, 1987
The $5.98 E.P.: Garage Days Re-Revisited (EP)
1 million
U.S. #28, UK #27
Platinum US,







August 25, 1988
...And Justice for All
8 million
U.S. #6, UK #4
8xPlatinum US, Silver UK, Gold Germany, Platinum Switzerland, Gold Norway




August 12, 1991
Metallica (The Black Album)

svi izdani u 10 godina

Od Megadetha :


  • Killing Is My Business... And Business Is Good! (Combat Records, 1985)
  • Peace Sells... But Who's Buying? (Capitol Records, 1986)
  • So Far, So Good... So What! (Capitol Records, 1988)
  • Rust in Peace (Capitol Records, 1990)
  • Countdown to Extinction (Capitol Records, 1992)
  • Youthanasia (Capitol Records, 1994)

UStvari koja sam aj budala, šta idem uspoređivati legende metala s bezvrijednim LP.om ( ok nisu bezvrijedni, ali prema Maideni nisu ništa drugo nego bezvriejdno )

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Meix
Psycho
Psycho


Male
Broj postova : 673
Age : 31
Lokacija : LAbin
Registration date : 14.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pon svi 28, 2007 4:10 pm

ma iron maiden je izdao vise liveova i vise best offova nego svi ostali glazbenici svijeta skupa... bas pretjeruju... i sve pjesme su ima na barem 2 albuma Smile
ali ajde.. bar se trude Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Vil-Drakon
Madman
Madman


Male
Broj postova : 550
Age : 28
Registration date : 14.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pon svi 28, 2007 4:11 pm

Meix je napisao/la:
ma iron maiden je izdao vise liveova i vise best offova nego svi ostali glazbenici svijeta skupa... bas pretjeruju... i sve pjesme su ima na barem 2 albuma Smile
ali ajde.. bar se trude Smile
sve je to biznis
[Vrh] Go down
Korisnički profil
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija


Male
Broj postova : 1297
Age : 26
Lokacija : Sanitarium Labin
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: Linkin Park   pon svi 28, 2007 4:44 pm

Meix je napisao/la:
ma iron maiden je izdao vise liveova i vise best offova nego svi ostali glazbenici svijeta skupa... bas pretjeruju... i sve pjesme su ima na barem 2 albuma Smile
ali ajde.. bar se trude Smile

istina, ali su u 10 godina izdali više albuma nego šta ce LP izdat u 30 god

_________________
"Theres a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad
Theres a grey place between black and white
But everyone does have the right to choose the path that he takes"

Iron Maiden,Thin Line Between Love & Hate
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://sanitarium.highbb.com
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Linkin Park   Today at 3:13 pm

[Vrh] Go down
 
Linkin Park
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
RooM 69 :: Room 69 :: Multimedia-
Forum(o)Bir: